Τσιμισκή 71 - Θεσσαλονίκη

Η γνώμη των ασθενών μας

Μαρτυρίες Ασθενών

«… την ΑΤΙΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ σας, για τη μάχη που δίνετε θυσιαστικά στο βασίλειο του πόνου, για να ανακουφίζετα και να γλυκαίνετε τις οδύνες, ημών των ασθενών, χαρίζοντάς μας με την Αγάπη σας, αντοχές, αισιοδοξία, υπομονή και η ΥΓΕΙΑ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να σας σκεπάζει και να καθοδηγεί τα χρυσά σας χέρια!!!»

  Σοφία Δ…

  «Θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου, για τον επαγγελματισμό,την επιστημονική γνώση και φροντίδα την οποία έλαβα από εσάς κατά την πρόσφατη υποβολή μου σε χειρουργική επέμβαση (Ολική Αρθροπλαστικη Γόνατος)».

   Θεοδοσία Σ...

   «Δυστυχώς έκανα επέμβαση σε Ορθοπεδικό, μη ειδικό στη σπονδυλική. Ευτυχώς που γνώρισα μετά εσας, διαγνώσατε το failed back syndrome, το αντιμετωπίσατε με νέα επέμβαση και γλίτωσα από τους πόνους. Στερνή μου γνώση.. Ευχαριστώ θερμά κ. Χριστοδούλου, με σώσατε»

    Μάριος Κ….

    «Πώς αποφασίζει κάποιος με καρκίνο τελικού σταδίου επέμβαση στη σπονδυλική; Και όμως το αποφάσισα! Γλίτωσα από τους αφόρητους πόνους, άρχισα να ξαναζώ και μετρώ ήδη δύο χρόνια με καλύτερη ποιότητα ζωής. Σας ευχαριστώ που με πείσατε».

     Γεώργιος Λ…

     Πείτε μας τη γνώμη σας

     Γράψτε μας επωνύμως. Οι απόψεις δημοσιεύονται χωρίς το επίθετό σας για λόγους ιατρικού απορρήτου, εκτός εάν δηλώσετε εγγράφως ότι το επιθυμείτε